Versterk je relatie

Home > EFT Houd me Vast-cursus


Lees hier alles over de Houd me Vast-relatiecursus

(klik om te openen in nieuw venster)

 

RoerRotterdam biedt de relatiecursus 'Houd me Vast' voor koppels.

Een programma dat bestaat uit acht bijeenkomsten op locatie. De bijeenkomsten duren ongeveer twee uur per keer. Het programma wordt deels in de groep (meestal vier tot zeven stellen) en deels niet in de groep aangeboden. In het gezamenlijke gedeelte wordt er o.a. uitleg gegeven over de cursus en bekijken jullie inspirerende video’s.

Het is heel belangrijk om te weten dat je de gesprekken over je relatie altijd met z’n tweeën in een break-out room voert en niet met de andere stellen erbij. Het is een cursus en geen vorm van groepstherapie. Onder begeleiding van ons, Jikke Bos-Monsma en Carla Snethorst, twee erkende EFT-therapeuten gaan jullie actief aan de slag met o.a. videomateriaal, gespreksoefeningen, leeswerk en opdrachten voor thuis. De cursus kent een vaste structuur die als zeer prettig wordt ervaren door de deelnemers.

 

Data: woensdagavond 15, 22, 29 mei; 5, 12, 19, 26 juni; 3 juli 2024

Tijd: van 19.30-21.30u

Locatie: onze eigen praktijk op de Albrandswaardsedijk 70 in Poortugaal

Kosten: € 899 per koppel (inclusief 2 werkboeken, koffie/thee/frisdrank)

Zelf aan te schaffen (of al in bezit): het boek Houd me vast van Dr. Sue Johnson

(De cursus gaat door bij 4 deelnemende koppels) 

Voor aanmelden en vragen, vul het contactformulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij contact met jullie op. 

 

Mochten jullie interesse hebben, maar komen de genoemde data jullie niet uit, neem ook dan contact met ons op. Er komen mogelijkheden voor een 2-daagse cursus en na de zomer plannen we nieuwe Houd me Vast avondcursussen. Laat ons weten wat jullie zou passen zodat we een aanbod kunnen doen. 

 

 

 

 

 

Terug naar boven